Home / Over ons

Zoekt u een originele uitnodiging voor uw feestgelegenheid? Wilt u eens wat anders dan een kaartje of een foto slideshow op een dvd? Dan bent u hier op het juiste adres!

Wij bieden u een uiterst  unieke manier van uitnodigingen aan. Zo zijn onze uitnodigingen zeer multimediaal en laten gegarandeerd een blijvende indruk achter bij uw genodigden. Door middel van een speciale technologie kunnen wij, gepersonaliseerde high tech video-effecten op maat voor u maken. Deze worden natuurlijk ondersteund met passende geluidseffecten, zodat uw boodschap nog meer versterkt wordt. Daarnaast wordt de sfeer verhoogd door er een passende achtergrondmuziek bij te plaatsen. De speciale technologie wordt vaak in Hollywood toegepast en is nu ook voor u beschikbaar! Uw genodigden zullen versteld staan!

De DVD’s kunt u maken zoals u wenst, zo staat u voor de Eiffeltoren of vliegen er verschillende objecten langs u heen. Natuurlijk wordt hier een persoonlijk tintje aan gegeven. U kunt op een geheel eigen wijze de boodschap overbrengen naar uw genodigden.

Ook wordt de dvd disc voorzien van een bijpassende en gepersonaliseerde disc-label en dvd-hoes. Compleet in de stijl van uw  feestgelegenheid.

Voor meer informatie en prijzen, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.